Work at Ductus
Do you enjoy working with leading-edge technology, programming, and to work in various assignments with like-minded colleagues? Data Ductus offers you great opportunities to personal growth in a wide variety of projects – from web development to firmware solutions.

Gillar du teknik, programmering och att jobba med omväxlande uppdrag med likasinnade? På Data Ductus ges du fantastiska möjligheter att utvecklas inom olika typer av projekt – alltifrån webbutveckling till hårdvarunära lösningar. Både för svenska och internationella kunder. Vi har en platt organisation, högt i tak och ruskigt kompetenta konsulter som älskar programmering!

Vi har inte alltid ute annonser men letar alltid efter rätt personer. Hör av dig om du känner dig som en “Ductusian”!

career@dataductus.se

Examensjobb
Vi tycker att det är ett utmärkt sätt att lära känna varandra genom ett examensjobb och genom åren är det många ductusianer som börjat sin karriär här just genom sitt examensjobb. Kika i vår examensjobsskatalog eller kom med egna förslag. Maila oss på degree@dataductus.se om du är intresserad!

Examensjobb 2016

Snabba fakta

Data Ductus är ett IT-konsultföretag specialiserat på tekniskt avancerade lösningar, skräddarsydda för våra kunders specifika behov. Vi erbjuder tjänster inom ett stort antal branscher genom våra kompetenta konsulter och projektledare och är kända för vår förmåga att snabbt anpassa sig och möta föränderliga affärskrav.

VD: Urban Lundmark

Grundades: 1989

Anställda: 170+

Ägande: Privatägt

Kontor: Skellefteå, Uppsala, Stockholm, Malmö och Luleå i Sverige. Longmont (CO) i USA.

Lediga tjänster
Våra kärnvärden

  1. Vi brinner för det vi gör.

  2. Vi är flexibla i att hitta rätt lösning för kunden.

  3. Vi bygger långsiktiga relationer genom öppenhet och ömsesidigt förtroende.

  4. “Kund först” är vårt tänkesätt. Att hjälpa våra kunder att lyckas är hur vi definierar vår egen framgång och detta är varför de återvänder till oss.